DUCO toont talrijke ventilatie-oplossingen voor renovatie en nieuwbouw op Install Day

DUCO toont talrijke ventilatie-oplossingen voor renovatie en nieuwbouw op Install Day
20/06/2024

Op vrijdag 18 oktober 2024 ontvangen Embuild en Techlink de installatiesector in Brussels Gate (ex-Brussels Kart Expo) tijdens Install Day. Ook DUCO zal aanwezig zijn met tal van ventilatie-oplossingen voor de volledige installatiesector. 

Energiebesparing dankzij intelligente vraagsturing

Vraaggestuurde ventilatie past zich aan op basis van de actuele behoefte, wat resulteert in een optimale binnenluchtkwaliteit en energiebesparing. Traditionele systemen draaien continu, wat vaak leidt tot energieverlies. De DucoBox FocusDucoBox Energy Comfort Plus en DucoBox Energy Premium ventileren enkel daar waar nodig en in de juiste hoeveelheid. Dit resulteert in een energiebesparing tot 40% in vergelijking met traditionele ventilatiesystemen.

Duco RoofFan, drukgestuurde dakventilator voor appartementen

Deze slimme drukgestuurde dakventilator garandeert een optimale verdeling van luchtstromen met een afvoercapaciteit tot 3000 m³/h bij 150 Pa. Hij is ideaal voor zowel renovatie- als nieuwbouw van appartementsgebouwen. De Intelli Air Valve (iAV) regelklep zorgt in combinatie met de Duco RoofFan voor een energie-efficiënte oplossing met tot 55% energiebesparing. De installatie en het onderhoud zijn eenvoudig door het lichtgewicht ontwerp van slechts 11 kilogram en de slimme plaatsing van de componenten. 

Er hangt nieuws in de lucht…

Veel kunnen we hier nog niet over zeggen, maar we ‘teasen’ graag met de aankondiging van een nieuw product tijdens Install Day. En tip van de sluier kunnen we alvast oplichten. Het product zal beslist hoge toppen scheren! Ontdek het als eerste en bezoek onze stand om meer te weten te komen!

DucoVent Comfort, hét ventiel voor projectbouw

DucoVent Comfort is hét ventiel voor projectbouw waar esthetiek en gebruiksgemak samenkomen. Met een maximaal debiet van 75 m³/h zorgt het ventiel voor zowel de toe- als afvoer van lucht. Dankzij 11 inregelstanden en een luchtdichte rubberen bevestigingsring is het eenvoudig te monteren en in te stellen.

100% ontzorgen voor de installateur

Bij DUCO staat het volledig ontzorgen en ondersteunen van de installateur centraal. Hiertoe ontwikkelden we verschillende tools. Bereken eenvoudig offertes voor elke ventilatienood via de DUCO Pricing Tool. Lever elke woning perfect op dankzij de DUCO Start-up Service. Breid jouw kennis over ventilatie uit en word erkend installateur van ventilatie door het volgen van een opleiding in onze DUCO Academy. Regel een DucoBox snel en eenvoudig in via de Duco Installation App. Wij ondersteunen de installateur voor, tijdens én na de installatie.

Twijfel niet, kom alles te weten over de laatste ventilatietechnieken en bezoek ons in hal D, standen 187 & 194. Gratis registreren kan binnenkort via deze link.

Technische eigenschappen

Ontdek alle technische eigenschappen in de technische fiche.

Caractéristiques techniques

Découvrez toutes les caractéristiques techniques dans la fiche technique.

Technical properties

Discover all the technical features in the technical datasheet.

Technische Eigenschaften

Entdecken Sie alle technischen Merkmale im technischen Datenblatt.