TECHNISCH COMMERCIEEL ADVISEUR - regio Noord / West Nederland

Duco wil haar team uitbreiden met een 'TECHNISCH COMMERCIEEL ADVISEUR NL (M/V)'.

Regio: Noord / West Nederland 

TECHNISCH COMMERCIEEL ADVISEUR - regio Noord / West Nederland

Voor regio:     Regio Noord / West Nederland


 

Uw functie:     De technische ondersteuning van onze productgroepen en commerciële service aan onze dealers staat in uw functie centraal. Hiertoe volgt u actief de bouwprojecten op in uw regio en bezoekt voorschrijvende instanties, zoals architecten en woningbouwverenigingen. U bent iemand die de drive heeft om zich binnen deze functie te onderscheiden en hierbij ook de lange termijn relatie met de dealer niet uit het oog verliest. U begeleidt de beslissingsnemers zowel commercieel als technisch, zodat u garant staat voor een tevreden klantencontact. Tevens zorgt u dat in samenwerking met onze dealers een actieve projectopvolging wordt uitgebouwd binnen de toegewezen regio. U volgt de marktontwikkelingen en zorgt voor doorstroming van deze informatie zodat de juiste strategische beslissingen kunnen worden genomen. Wekelijks zorgt u dat alle dagrapporten worden doorgestuurd zodat projectgegevens in een actieve database worden bijgewerkt. De interactie met de commerciële binnendienst zorgt voor een juiste commerciële opvolging en benadering van deze projecten. Op maandbasis is een verkoopsvergadering voorzien in Veurne. U werkt binnen Nederland in een team met 10 collega’s.

                       

 Uw profiel:    U hebt reeds enkele jaren ervaring in een buitendienstfunctie, actief in de bouwsector. U bent een dynamische en vlotte persoonlijkheid met zin voor verantwoordelijkheid, planning en coördinatie, u beschikt over zeer goede communicatieve en commerciële vaardigheden. U genoot een afgeronde opleiding op MTS/HTS niveau en u hebt affiniteit met technische (bouw)producten. Verder bent u vertrouwd met courante softwaretoepassingen (MS Office).

                       

 Ons aanbod: ·Een zeer uitdagende functie met een competitief salaris en bijkomende voordelen. De mogelijkheid om te werken bij een professionele, internationale onderneming die in Nederland marktleider is in zijn branche.Ja, ik solliciteer voor de vacture 'TECHNISCH COMMERCIEEL ADVISEUR Regio Noord / West Nederland'