VACATURE: BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER - INSTALLATEURMARKT NL

VACATURE: BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER - INSTALLATEURMARKT NL

Uw functie:

Je bent verantwoordelijk voor het analyseren, ontwikkelen en uitbouwen van de installateurmarkt in Nederland. Je bepaalt de juiste distributiepolitiek aan de hand van onderzoek en analyse. Ook ben je verantwoordelijk, samen met het ondersteunende team, voor de implementatie hiervan. Daarnaast onderhoud je de nodige contacten met bestaande of potentiële klanten, beleidsmakers en externe experts om zo te anticiperen op veranderingen in de sector. Je geeft leiding aan de medewerkers binnen de cel die zich richt tot de installateurmarkt. Bovendien lever je juiste en relevantie info aan de verkoopleider van Nederland, om zo de juiste ontwikkeling te activeren. Daarnaast stel je deze kennis en informatie beschikbaar aan belanghebbende partijen (sales, marketing, R&D,...).

Ten slotte houd je jouw kennis up-to-date en kijk je naar de evoluties en ontwikkelingen op de markt, zodat je kennis actueel is. Je werkt samen met de R&D verantwoordelijke en de marketingmanager, je rapporteert aan de verkoopleider van Nederland en stelt per concept een business plan voor.

Uw profiel:    

Je beschikt over een Master, gespecialiseerd in productmanagement of marketing of stelt dit gelijk door ervaring. Daarnaast heb je doorgedreven kennis in Word, Excel en Outlook.
Je beschikt over ervaring in een leidinggevende functie en bent een communicatief en ondernemend persoon. Je hebt ervaring met de uitbouw van een business plan en ook heb je sterke algemene marktkennis van de installateurwereld. Bovendien heb je enige bouwtechnische achtergrond. Je spreekt vlot Nederlands.

Ons aanbod:

Een zeer uitdagende functie met een competitief salaris en bijkomende voordelen. De mogelijkheid om te werken bij een professionele, internationale onderneming die in Nederland marktleider is in zijn branche.Ja, ik solliciteer voor de vacture 'BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER - INSTALLATEURMARKT NL'